Sletning af konto og data
Vi mener, at dine data tilhører dig. Hvis du ikke længere ønsker at bruge OBD CAN – Bilscanner og vil fjerne din konto og de tilknyttede data permanent fra vores systemer, skal du følge vejledningen nedenfor.
Advarsel: Sletning af din konto er permanent. Vi fjerner din e-mailadresse, abonnementsstatus, kontoindstillinger og eventuelle diagnostikrapporter, der er synkroniseret til skyen (hvis relevant). Disse data kan ikke gendannes efter sletning.
Metode 1: Slet via appen (anbefalet)
Den hurtigste og sikreste måde at slette kontoen på er direkte i OBD CAN-appen. Processen er øjeblikkelig og automatisk.
Åbn appen
Åbn OBD CAN – Bilscanner på mobilen, og kontrollér, at du er logget ind på den konto, du vil slette.
Gå til Indstillinger
Tryk på Menu / Liste ikonet øverst til venstre, og vælg derefter Konto afsnittet (her vises din e-mailadresse og abonnementsstatus).
Slet konto
Rul til bunden af kontomenuen, og tryk på den røde knap "Slet konto – slet alle personlige data permanent" Bekræft beskeden for at slette dine data med det samme.
Metode 2: Anmod om sletning via e-mail
Hvis du allerede har afinstalleret appen eller ikke længere har adgang til enheden, kan du anmode kundeservice om manuel sletning af kontoen.
Skriv en e-mail
Send en e-mail til support@obdcan.com fra den e-mailadresse, der i øjeblikket er tilknyttet din OBD CAN-konto.
Beskriv din anmodning
Brug emnelinjen "Account Deletion Request". Skriv blot i e-mailen, at du ønsker at få din konto og alle tilknyttede data slettet permanent.
Behandlingstid
Ved manuelle anmodninger slettes din konto og dine data permanent inden for 14 arbejdsdage efter at anmodningen er bekræftet.
Hvilke data slettes eller opbevares?
- Slettes med det samme: Brugerprofil, e-mailadresse, passwordhashes, tilknyttede indstillinger og manuelt uploadede diagnostikrapporter.
- Data, der opbevares: Vi kan opbevare fuldt anonymiserede, aggregerede analysedata fra instrumentbrættet (f.eks. antal appnedbrud), som ikke kan knyttes til dig eller din bestemte bil. Hvis du har foretaget et køb, opbevarer App Store eller Google Play transaktionshistorikken uafhængigt af vores systemer for at overholde finansielle regler.